Belföld

Magyar Péter: Kedden reggel közzéteszem a bizonyítékaimat

Facebookra és YouTube-ra is érkeznek, mielőtt az ügyészség is megismerné őket.

Facebook-oldalán jelentette be szombaton délután Magyar Péter, hogy soron következő, keddi ügyészségi meghallgatása előtt a közösségi oldalon és a YouTube-on is közzéteszi bizonyítékait reggel 9-kor.

Három állítása szerint a bírósági végrehajtók korábbi, korrupcióval vádolt elnöke, Schadl György „Rogán Antal propagandaminiszter embere volt”. A második szerint a vád szerint vele összejátszó egykori igazságügyi államtitkárt, Völner Pált a kormány már meggyanúsítása előtt fél évvel figyelmeztette. A harmadik szerint Rogán Antal vagy emberei manipulálták az ügyészségi iratokat.

Ezután sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását. Hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük. Ha igen, akkor még marad esély arra, hogy a Fidesz becsületes része még átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából. Ha nem, akkor azt teszik a jobboldallal, amit anno az őszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával. (…) Táncolj, Tóni, búcsúbuli

– írja a posztban.

Kapcsolódó
Magyar Péter: Rogánék manipulálták a Völner-Schadl-ügy iratait, bizonyítékaim vannak
Magyar Pétert a nyomozó főügyészség szerdára idézte be tanúként. Négy órán át tartott a meghallgatás, három állítást tett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik