A következő élő közvetítés része Orbán az EP-választásra hangolt, Magyar Péter pártot alapít, Karácsony visszafoglalná a hazát

A délkelet-ázsiai ember, aki örömmel dugja kezét a vénaszkennerbe

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Dúró Dórát a legismertebb női politikusként konferálták fel (és a legszebbként).

A Mi Hazánk politikusa beszédét azzal kezdte, hogy végtelenül ádáz harc dúl a hazafiak és a globalisták között. Felhívta a jelenlévők figyelmét, hogy a következő években dől el hazánk sorsa, a döntés mindezzel együtt az emberek kezében van.

Ezután két fiktív jövőképet festett fel az ország számára, amelyeket kiváltóképp erős nyelvi képek segítségével mesélt el.

  • Az egyik egy disztópikus történet volt egy budapesti vendégmunkás lakótelepen lakó délkelet-ázsiai emberről, aki örömmel dugja kezét a vénaszkennerbe, és minden nap a Hong Kong szupermarketbe jár, ugyanis már csak az működik a környéken.
  • Ezután egy általános iskolás lány fiktív naplóbejegyzését olvasta fel, ami a párt jövőképét ábrázolja többek között a családról és az országról.

A tét tehát, hogy melyik lesz Magyarország jövője. A Mi Hazánk többek között az emberek tisztességes megélhetésére, és a biztonságos élelmezésre építő országért dolgozik, mondta.

Globális diktatúra helyett építsünk egy szabad országot — fejezte be beszédét.

(A Dúró által lefestett jövőképekkel kapcsolatban később részletesebb bejegyzéssel jelentkezünk.)

Varga Jennifer / 24.hu
Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik