Belföld

Megvan, mikor nyithat ki a hétvégén kigyulladt visegrádi hotel

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Július 31-ig biztos, hogy a teljes ház zárva lesz, de augusztus 1-jétől részleges nyitvatartást terveznek az első és második emelet megnyitásával, szilveszterre pedig a teljes ház újranyitását tervezi a visegrádi szálloda – írja a Világgazdaság a Szallas.hu tájékoztatása alapján.

A hotelben szombat délelőtt ütött ki tűz. Aznap kora délutánra a tüzet sikerült megfékezni, személyi sérülés nem történt: mind a 230 hotelben tartózkodó ember épségben kijutott az épületből. Valószínűleg elektromos probléma okozta a 200-300 négyzetméteren égő tüzet, ami a hotel negyedik emeletéről indult ki.

A súlyos tűzkár miatt zárva tartó Silvanus Hotelbe korábban közvetlenül a Szallas.hu-n keresztül érkezett,  július 31-ig bent lévő foglalások esetén azonos áron átcsekkolhatnak augusztus 1. és december 23. közöttre máshova, vagy visszakapják a befizetett előleget és kötbért is – tájékoztatott Kelemen Lili, a Szallas.hu szóvivője.

A tűzzel kapcsolatban a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszélyokozás bűntettének gyanúja miatt nyomozást rendelt el egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Kapcsolódó
A Silvanus Hotel vezetése már az újranyitást tervezi
A jelenlegi állás szerint fél éven belül újraindulhat a szálloda.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik