Belföld

Márki-Zayék megvennék Rákay tulajdonrészét a Navracsicsot gyalázó újságban, ő úgy válaszolt, futóbolondokkal nem üzletel

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Rákay Kálmán most bebizonyíthatja, hogy nem Lázár János egyszerű strómanjaként került médiatulajdonosi szerepbe: Ha nem Lázáré a cég, akkor annak adja el a Rádió 7-ben illetve a Promenád24-ben lévő tulajdonrészét, aki a legtöbbet kínál érte. Ebbe a licitálásba a város békeszerető közönségének részéről mi is beszállunk!

– írja Márki-Zay Péter legújabb Facebook-bejegyzésében.

Rákay Philip szerdán a 24.hu-nak nyilatkozva jelentette be, hogy értékesíti a Promenád24-es helyi lapban korábban megszerzett tulajdonrészét. „Hónapok óta tárgyalok egy befektetővel, és ez a tranzakció hamarosan célegyenesbe is ér” – mondta. Rákay egyúttal elnézést kért „a szerepüket súlyosan félreértelmező kollégái helyett is” Navracsics Tibortól, miután a Lázár propagandalapjaként emlegetett portálon több cikkben is gyalázták a közigazgatási és területfejlesztési minisztert.

A Promenád szerkesztősége viszont nem kért elnézést a cikkekért, mert „hisznek a vélemény szabadságában”.

Kapcsolódó

Frissítünk!

„Sem futóbolondokkal, sem hazát árusító dollárcselédekkel nem szoktam üzletelni” – válaszolta a Telexnek Márki-Zay ajánlatra Rákay Philip, aki tárgyalni sem szeretne a polgármesterrel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik