Belföld

Lázár János: Én soha nem tapasztaltam olyat, amit Magyar Péter állít

MTI/Katona Tibor
MTI/Katona Tibor

Magyar Péter a Telexnek adott interjújában beszélt arról, hogy Lévai Anikó, Orbán Viktor felesége minisztereket, képviselőket bizonyos dolgokért beszámoltatott. A Népszava elcsípte egy miniinterjúra Lázár Jánost, akitől azt kérdezték, hogy őt számon kérte-e már bármilyen ügyben Lévai Anikó.

Az építési és közlekedési miniszter úgy felelt, Lévai Anikót ő a közügyekben egyetlen témával kapcsolatban látta szerepelni, ez pedig az Ökomenikus Szeretetszolgálatban végzett munkája, amit egy nagyon fontos missziónak tart.

Lévai Anikó soha nem foglalkozott közügyekkel az én tudomásom szerint. Nem beszélt képviselőkkel és miniszterekkel, mert ha valakivel beszélni akar, az a férje, Magyarország miniszterelnöke. Neki pedig mindig elmondja a véleményét, hiszen együtt neveltek fel öt gyereket és csinálták végig az elmúlt 35 évet, ebben a helyzetben ez pont elég

– fogalmazott Lázár.

Arra a kérdésre, hogy szerinte Magyar Péter nem mond-e igazat, a tárcavezető azt válaszolta: „én soha nem tapasztaltam olyat, amit Magyar Péter állít.”

Elmondta azt is, hogy a kormányülésen sem kerültek elő Magyar Péter állításai.

Kapcsolódó
Lázár szerint tudhatták volna, hogy V. János homoszexuális, ki se kellett volna nevezni
Az építési miniszter is megszólalt a bicskei pedofil botrány kapcsán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik