Belföld

Magyar Péter Gulyás Gergelynek: Megköszönném, ha befáradnál velem a Központi Nyomozó Főügyészségre

YouTube / Partizan
YouTube / Partizan

Magyar Péter reagált a Facebookon arra, hogy Gulyás Gergely a Kormányinfón arról beszélt, nem fér bele a barátságba, hogy Magyar fenyegette őt.

Tisztelt Miniszter Úr, Kedves Gergő,

 

Állításaiddal ellentétben, soha nem fenyegettelek semmilyen ügyben. Ez rágalmazás. Ha ilyet írtam neked, felhatalmazlak, hogy hozd nyilvánosságra.

 

Te 2023 nyarán (írásban) jelezted, hogy az állami megbízásaimat a volt feleségem ilyen irányú döntése esetén tarthatom meg. Habár korábban még azt mondtad, hogy egy gyors/zökkenőmentes válás esetén természetesen semmi nem változik. Ez inkább hangzik burkolt fenyegetésnek.

 

Merem remélni, hogy Magyarországon az állami vezetői pozíciókat szakmai alapon osztják és az én esetem csak egy sajnálatos kivétel volt.

 

Állításoddal ellentétben a KEHI vizsgálat, rendkívüli, be nem jelentett vizsgálat volt. Egy ilyen vizsgálatról csak két ember dönthetett. Rendőrök álltak a Diákhitel Központ előtt és közölték az intézkedő KEHI vizsgálók, hogy ha nem bocsátom rendelkezésre a laptomomat, akkor rendőri intézkedésre kerül sor. Erről téged és több kormánytagot is azonnal tájékoztattam. Aznap kormányülés volt…ha esetleg nem emlékeznél, átküldöm az sms-em erről.

 

De egy sokkal fontosabb téma: megköszönném, ha a magyar közélet megtisztulása érdekében befáradnál velem a Központi Nyomozó Főügyészségre egy az egész országot felkavaró büntetőügyben tanúskodni. Úgyis rég találkoztunk.

– írta Magyar.

Gulyás a Kormányinfón azt is elmondta, hogy szerinte Rogán Antalnak nincs oka tartani Magyar Pétertől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik