Belföld

Agyba-főbe verte egymást több férfi Mogyoródon, mert Putyin volt egyikük pólóján

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azokkal a férfiakkal szemben, akik 2022 májusában agyba-főbe verték egymást a mogyoródi HÉV-állomás közelében.

A balhé abból indult, hogy az 58 éves férfi és két másik szóváltásba keveredett, mert az egyikük egy politikai vezetőt ábrázoló pólót viselt. Értesüléseink szerint Putyin képe volt az egyik férfi pólóján.

A rendőrség közleménye szerint a szóváltásból dulakodás lett az első találka után, de az 58 éves férfi ekkor még komoly sérülések nélkül megúszta a támadást. Néhány órával később viszont már súlyos sérülésekkel kellett kórházba vinni. A családfő a fiaival érkezett az állomás közelébe, ahol találkoztak a korábbi támadóival. A szócsatából hatalmas bunyó lett és a balhézók ütötték-verték, akit értek.

 Testszerte ökölcsapások, rúgások záporoztak, baseball ütő suhant, a 44 és a 38 éves külföldit az sem érdekelte, hogy ellenfeleik magzatpózban a földön kuporogva, vagy éppen feltartott karjukkal védekezve próbálták túlélni. Végül a riasztott rendőri egységek vetettek véget a verekedésnek.

– közölték.

Az 58 éves apának eltört a bordája, a szemüregcsontja, az orrcsontja és légmelle keletkezett, mindkét fia, valamint az egyik külföldi zúzódásokkal, nyolc napon belüli sérülésekkel úszta meg a történteket, a másik külföldi résztvevőnek a karja tört.

A felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette – az időközben elkészült orvos szakértői vélemény alapján – életveszélyt okozó testi sértés bűntettével egészült ki. Előbbivel az 58 éves apát és egyik fiát, utóbbival a 44 és a 38 éves külföldi férfiakat gyanúsították meg. Kihallgatásukon tagadták a bűncselekmény elkövetését.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik