Belföld

Jogerősen hat év fegyházat kapott a 10 éves unokahúgát erőszakoló férfi

Jogerősen hat év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Ítélőtábla azt a baranyai férfit, aki 2019 tavaszán erőszakoskodott a 10 éves unokahúgával.

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség közleménye szerint a baranyai férfi 2019 márciusában egy élelmiszerboltban találkozott testvére tízéves lányával, akivel beszélgetni kezdett. A beszélgetést követően a kislány a vádlott tehergépkocsijába ült, majd nagybátyja egy elhagyatott füves-bokros területre hajtott, ahol szexuális indíttatásból erőszakoskodni kezdett vele.

A kislánynak azonban elképesztő lélekjelenléte volt, és a férfi ülésen hagyott mobiljáró titokban felhívta az édesanyját. Az anya és a gyerek testvére járműben zajló beszélgetés hallatán azonnal üzeneteket kezdett küldeni a hívást nem észlelő férfinak, hogy hagyja abba a cselekményét, és azonnal vigye haza a gyereket.

A férfi mintegy fél óra elteltével vette észre a hívást és az üzeneteket, és ijedtében a lakóhelye közelébe szállította az unokahúgát, majd megfenyegette, hogy a történtekről ne beszéljen, és kitette a kocsiból. A hat évre ítélt férfi és védője felmentésért fellebbezett.

A táblabíróság helybenhagyta az ítéletet, és hat év fegyházra ítélte az elkövetőt szexuális erőszak bűntette miatt.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik