Belföld

Titokban felhívta a kocsiból az anyját egy tízéves kislány, hogy hallja miket művel vele a nagybátyja

Nem sok jóra számíthat az a baranyai férfi, aki saját tízéves unokahúgával fajtalankodott. A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség ugyanis arra tett indítványt, hogy a táblabíróság hagyja helyben a férfi hat éves fegyházbüntetését.

A baranyai férfi egy pécsi élelmiszerboltban találkozott a testvére 10 éves lányával, majd beszélgetni kezdett vele. A beszélgetést követően a kislány a rokona teherautójába ült. Az ügyészség úgy fogalmazott, hogy a férfi egy elhagyatott füves-bokros területre vitte a kislányt, majd leállította a kocsit és szexuális indíttatással erőszakoskodni kezdett vele.

A kislánynak azonban elképesztő lélekjelenléte volt, és a férfi ülésen hagyott mobiljáró észrevétlenül felhívta az édesanyját. Az anya és a gyerek testvére járműben zajló beszélgetés hallatán azonnal üzeneteket kezdett küldeni a hívást nem észlelő férfinak, hogy hagyja abba a cselekményét, és azonnal vigye haza a kislányt.

A férfi mintegy fél óra elteltével vette észre a hívást és az üzeneteket, és ijedtében a lakóhelye közelébe szállította az unokahúgát, majd megfenyegette, hogy a történtekről ne beszéljen, és kitette a kocsiból. a férfit hat év fegyházra ítélték elsőfokon.

Az elsőfokú ítélet ellen a védelem felmentésért  fellebbezett. A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú ítélet helybenhagyását kérte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik