Belföld

Felmenthetik a kutyasétáltató nő nemi szervét fogdosó miskolci férfit

Kutyasétáltató nőre támadt egy férfi a diósgyőri stadion környékén. A férfi egy hirtelen mozdulattal benyúlt a nő lábai közé, és megmarkolta a nemi szervét. A Miskolci Járási Ügyészség szexuális kényszerítés bűntette miatt állítja bíróság elé az elkövetőt.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség közleménye szerint a férfi tavaly július elején a focistadion környékén tartózkodott. Az utcán hazafelé tartott két nő, akik közül az egyik kutyát sétáltatott. A kutyatulajdonos nő látásból már ismerte a férfit, és a kinézete, valamint a korábbi viselkedése miatt félt tőle.

Amikor a férfi imbolyogva a nő mellé ért, akkor egy hirtelen mozdulattal benyúlt a lábai közé és a rövidnadrágon keresztül megmarkolta intim testrészét. Az áldozat rákiabált és reflex mozdulattal, nagy erővel ellökte magától. A tettes ezután tovább sétált.

Az elkövető kóros elmeállapotú, esetében a bűnismétlés lehetősége fennáll. Mivel kóros elmeállapota miatt a támadó nem büntethető, ezért az ügyészség a felmentését, és a kényszergyógykezelését kérte.

Egy másik borsodi szatír arra indult be, hogy milyen a kocsijához csalt nők előtt maszturbálni. Erről ebben a cikkünkben írtunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik