Belföld

Izgatta, hogy milyen kocsihoz csalt nők előtt maszturbálni, kipróbálta, elítélték

Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte a Szerencsi Járásbíróság azt a szeméremsértéssel vádolt harmincas férfit, aki útbaigazítással csalta kocsijához a nőket és a lányokat, hogy a nemi szervét mutogathassa nekik, közölte a Miskolci Törvényszék.

A férfi Bekecsen lépett akcióba először tavaly márciusban. A településen haladt a kocsijával, amikor észrevett egy futónőt. Megállt mellette az autóval, és útbaigazítást színlelve egy utcanévről kérdezte a futót.

A nő odament az autóhoz, és ekkor vette észre, hogy a férfi nadrágja térdig le van tolva, és a meztelen nemi szervén önkielégítő mozdulatokat végez.  „Te egy perverz vagy, takarodj innen!” – mondta a férfinek, amikor meglátta, mit művel.

Ez azonban cseppet sem szegte kedvét a fiatalembernek. Átautózott Szerencsre, és ott folytatta az ámokfutást. Ott háromszor játszotta el ugyanazt, mint Bekecsen, az egyik esetben kiskorú lányok előtt. A férfi már a nyomozati szakban beismerte a bűnösségét:

Azt mondta, hogy egy internetes közösségi oldalról vette az ötletet, és rendkívül izgatta a fantáziáját, hogy ő is kipróbálja

A járásbíróság nem díjazta az alakítását, és büntetővégzésében 10 hónap szabadságvesztésre ítélte a férfit, de ennek a végrehajtását 1 év próbaidőre felfüggesztette és erre az időtartamra pártfogót rendelt mellé. A fiatalt emellett minden olyan foglalkozástól és tevékenységtől eltiltották, amely során 18 év alatti személlyel kapcsolatba léphetne. A végzés jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik