Belföld

Öt évet kértek a nyírségi férfire, aki ököllel esett a menyasszonyával sétáló rendőrnek a falunapon

Vádat emelt az ügyészség azzal a nyírségi férfival szemben, aki ököllel esett a menyasszonyával sétáló rendőrnek a falunapon, amiért  korábban megbírságolta

A Központ Nyomozó Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi a szeptember kilencedikén ittasan belekötött a vele szemben korábban többször is intézkedő rendőrbe és a társaságában lévő menyasszonyába. Sértegetni kezdte a rendőrt, s kifogásolta a korábbi helyszíni bírságot, amire az őrmester hátat fordított és távozni akart.

Az elkövető azonban indulatos lett, megragadta a hivatalos személy vállát, visszafordította, és ököllel arcon vágta.A zsaru n nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség a rendőrre támadó férfit gyanúsítottként hallgatta ki, majd sikeresen indítványozta letartóztatása elrendelését.  A nyomozó ügyészség soron kívül lefolytatta a nyomozást és három héten belül vádat emelt a férfi ellen.

Az ügyészség öt év börtönt és öt év közügyektől eltiltást kért a férfire előkészítő ülésen történő beismerés esetére, azzal, hogy a korábbi másfél év felfüggesztett szabadságvesztés büntetését is rendeljék el.

Kapcsolódó
Brutálisan megvertek egy rendőrt egy székelyudvarhelyi szórakozóhelyen – videó a rendőrverésről
37 éves férfi üldözőbe vette, és megtámadta az áldozatot szállító járművet. A bántalmazott rendőr orrtörést és különböző fejsérüléseket szenvedett

Ajánlott videó

Olvasói sztorik