Nagyvilág

Brutálisan megvertek egy rendőrt egy székelyudvarhelyi szórakozóhelyen – videó a rendőrverésről

Megvertek, megrugdostak egy székelyudvarhelyi rendőrt egy szórakozóhelyen A rendőrt fejsérülésekkel kellett kórházba szállítani. László Szabolcs, a Székelyudvarhelyi Helyi Rendőrség vezetője szerint a kollégája a szabadidejét töltötte a Madarasi Hargitán, amikor megtámadták.

Egy nyilvános szórakozóhelyen történt, ahol megjelent a támadó. P. A. fenyegető mozdulatokkal illette és hívta ki a helyiségből, hogy rendezzenek egy bizonyos ügyet, történetesen egy korábbi bírságolás ügyét. Az áldozat éjfél után kiment a friss levegőre, ezt az alkalmat kihasználva a támadó utánament és rövid szóváltás után váratlanul többször is megütötte. Az ütések és a csúszós talaj miatt a rendőr a földre került, ekkor többször fejbe is rúgta

– nyilatkozta László Szabolcs, a Székelyhonnak. Elmondása szerint ezt követően a támadót társai tartották vissza, eközben a helyi rendőr és két társa autóba tudtak ülni és elindultak Székelyudvarhely irányába. A balhénak azonban ekkor még korántsem volt vége.

Rögtön a verés után a 20 éves helyi rendőrt, G. R.-t két ismerőse gépkocsiba ültette és elindult vele Székelyudvarhely irányába. A 112-es segélyhívón ők kértek mentőt a sérült számára. Útközben azonban a hószánnal nyomukba eredő P. A. többször is szándékosan nekihajtotta járművét az autónak. Sőt, sikerült is megállásra kényszerítenie.

A rendőrségi dokumentum szerint a támadó ekkor ismét bántalmazta áldozatát. Az autót sikerült közben kiszabadítani a hó fogságából és elindult tovább, nyomában a hószánnal, amely Zeteváraljáig még többször nekiütközött. A település közelében végül feladta az üldözést, és ismeretlen helyre távozott. A bántalmazott rendőr orrtörést és különböző fejsérüléseket szenvedett.

Ekkor riasztották a rendőrséget, amely azonnal egy operatív csoportot vezényelt a helyszínre. A rendőrök házkutatást tartottak az elkövetőnél, ahol lefoglalták az ütközések nyomait viselő hószánt. P. A.-t. előállították és őrizetbe vették.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik