Belföld

Blikk: Habony Árpád unokaöccse a Szigeten balhézó milliárdos, akinek rendőri intézkedés közben eltörték a karját

Szajki Bálint / 24.hu
Szajki Bálint / 24.hu

Befolyásos, kormányközeli rokonsággal rendelkező, milliárdos vállalkozó az a férfi, akinek a Sziget Fesztivál bejáratánál, a K-híd közelében vasárnap hajnalban egy rendőri intézkedés közben eltört a karja, írta reggeli hírében Blikk. A lap most megnevezte, ki volt a balhézó NER-es milliárdos. Ő nem más, mint

Szetlik Gergő, a Club Tihany vezérigazgatója, akinek a nagybátyja Habony Árpád, a miniszterelnök informális tanácsadója,

néhai édesapja, Szetlik Ferenc valaha a józsefvárosi piac működtetőjeként vált ismertté.

A vállalkozót vasárnap nem sokkal éjfél után botrányos viselkedése miatt dobták ki a fesztiválról. Ezután a rendezvény bejáratát biztosító rendőrökkel kezdett el kötekedni, a Blikk szerint többször is megfenyegetve őket azzal, hogy kormányközeli kapcsolatai, rokonsága folytán meggyűlhet a bajuk, ha nem az ő kívánsága szerint intézkednek. Feljelentést akart tenni a biztonsági őrök ellen, mert azok szerinte indokolatlanul távolították el a rendezvényről.

A rendőrök igazolásra szólították fel , amit a férfi megtagadott, ellenszegült, ezért előállították.

A bilincselés közben az intézkedés alá vont személy ellenállást tanúsított, karját megfeszítette, így súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, sérülése ellátása közben az is kiderült, alkoholos befolyásoltság alatt áll.

Szetlik Gergő tihanyi hoteljében rendszeresen szerveznek kormánypárti rendezvényeket, konferenciákat, legutóbb a végrehajtói kamara tagjai is ott tanácskoztak egy wellnesshétvégén.

Testvérével együtt tulajdonosai voltak a Gong rádiónak is, majd tulajdonjogukat három éve Mészáros Lőrinc médiabirodalmának adták el. Szetlik ezután került a tihanyi luxushotel élére, és mint a menedzsment legfiatalabb tagja vezérigazgató lett, úgy, hogy korábban nem szerzett gyakorlatot ilyen méretű idegenfogalmi cég vezetésében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik