Belföld

Verte és házuk felgyújtásával fenyegette a szüleit egy férfi, mert nem kapott pénzt drogra

Bosszúból bántalmazta és házuk felgyújtásával fenyegette az idős szüleit egy kiskunhalasi férfi, mert nem adtak neki pénzt kábítószerre. A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak, zaklatás, kábítószer birtoklás és lopás miatt állítja bíróság elé az elkövetőt.

Kövecs Máté, a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője a lapunknak küldött közleményében azt írta, hogy a szülei háztartásában élő férfi rendszeresen fogyasztott kristályt, herbált és extasyt, ami miatt már huzamosabb ideje nem tudta kezelni a feltörő indulatait.

Tavaly ősszel rendszeresen pénzt kért a szüleitől, hogy drogot vehessen magának. Ha nem kapott, akkor ingerültté, dühössé vált. Ilyenkor ordítozva szapulta őket, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli mindkettejüket és felgyújtja a házukat.

Tavaly novemberben az apja nem adott neki pénzt, ezért bosszúból teljes erővel ráugrott a bottal közlekedő férfi lábfejére, amely ettől megzúzódott és tartós, hónapokon át visszatérő fájdalmat okozott.

Néhány héttel később szóváltást követően lökdösni kezdte az anyját, majd ököllel vágta fejbe az apját, amikor az asszony védelmére kelt. A férfi emellett többször készpénzt és húst is lopott a szüleitől. Az ügyészség börtönbüntetést kért az elkövetőre.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik