Belföld

Vallott a férfi, aki leköpött és megtépett egy fiút a kishúgai előtt, miután nem elégítette ki orálisan

police.hu
police.hu

Leköptek, megtéptek és brutálisan megszégyenítettek a kishúgai előtt egy 13 éves fiút Dabas belvárosában. A Dabasi Járási Ügyészség aljas indokból elkövetett testi sértés valamint a köznyugalmat súlyosan megzavarva elkövetett garázdaság bűntette miatt állítja bíróság elé a több másik iskolás gyereket is megfenyegető R. Zoltánt.

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy 2 év 8 hónap börtönt és három év közügyektől eltiltást kértek a férfire.

A vádirat szerint a férfi több iskolából hazafelé tartó gyerekbe is belekötött ittasan Dabas belvárosában. Először két szülőjét váró fiúra kiabált rá, hogy menjenek oda hozzá, különben megöli a családjukat. Az ijedt gyerekek visszafutottak az iskolába

Ezután a közeli buszmegállóba igyekvő egyik fiúra szórt trágár kifejezéseket minden ok nélkül. Miután ez a fiú is elszaladt, az elkövető figyelme a buszmegállóban várakozó 13 éves  fiúra és a vele lévő kishúgaira terelődött. Pénzt kért a fiútól, majd azzal fenyegette, hogy  ha nem ad, akkor letartóztatja mert ő rendőr.

police.hu

Miután nem kapott pénzt, a férfi agresszívan felszólította a kisfiút, hogy kérjen elnézést a lányoktól, mert megbántotta őket. Félelmében a gyerek eleget tett a felszólításnak, majd megpróbálta elhagyni a buszmegállót, de az elkövető megragadta a nyakát és fejét beleverte a buszmegálló falába. Eközben ismét követelte, hogy kérjen újra bocsánatot, amit fiú újból megtett.

Kapcsolódó
Leköptek, megtéptek és megszégyenítettek a kishúgai előtt egy 13 éves fiút Dabason
Letartóztatták az iskolából hazafelé tartó gyerekekkel emberkedő férfit. Szexuálisan is zaklathatta a kistestvéreivel lévő fiút.

Ezt követően közölte a tinivel, hogy neki is van két lánya és ha hozzájuk mer érni, akkor megöli őt és a családját is. Ezután minden előzmény nélkül arra szólította fel a fiút, hogy kapja be a nemi szervét és ad neki 20 ezer forintot, illetve követelte, hogy a fiú vegye elő a saját nemi szervét.

Miután erre a fiú nem volt hajlandó erre, a férfi leköpte őt és a hajánál fogva kezdte rángatni. Az esetnek több kiskorú is szemtanúja volt, de félelmükben nem mertek beavatkozni.

R. Zoltán végül elengedte a gyereket, aki eltávolodva tőle fel tudta hívni a segélyhívó számát, de az ittas férfi ekkor is pénzérmékkel dobálta őt. Időközben megérkezett a busz is, amire csak a fiú két testvére tudott felmenekülni, az elkövető a gyerek útját állta, aki így nem tudott felszállni. A fiú a bántalmazás következtében könnyebb sérülést szenvedett. Az elkövetőt egy közeli kocsmában fogták el.

Az ügyész  elmondta még, hogy a vádlott először tagadta a bűnösségét, később pedig azzal védekezett, hogy a 13 éves fiú beszólt neki és csövesnek nevezte őt. Azt állította, hogy nem bántotta a fiút, és csak a pajeszát húzta meg. Az ügyészség 2 év 8 hónap letöltendőt kért a férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik