Belföld

Leköptek, megtéptek és megszégyenítettek a kishúgai előtt egy 13 éves fiút Dabason

police.hu
police.hu

Belekötöttek, majd bántalmaztak és megszégyenítettek egy 13 éves fiút Dabason. A fiú egy buszmegállóban várta a hazafelé tartó járatát két lány társaságában, amikor egy sörösüveget szorongató ittas férfi odalépett hozzá.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a férfi leült a tini mellé és kért tőle 200 forintot. A fiú nem adott neki, de a férfi erősködött, és azt mondta, hogy ő rendőr, és lecsukatja, ha nem ad neki pénzt. Emellett pedig arra biztatta, hogy kérjen a közelben lévő lányoktól bocsánatot.

Többszöri felszólítása már kezdte megrémíteni a fiút. A közlemény szerint ekkor a férfi elkapta a tarkóját, s a buszmegálló oldallemezének ütődve a lányok felé fordította a fejét és már nagyobb hangerővel utasította áldozatát a bocsánatkérésre. A kamasz megtette, de a férfinek még ez sem volt elé.. Szóba hozta lányait és azt ecsetelte, hogyan és honnan fog lógni a fiú, ha bántani meri a szeretteit.

Lehazugozta és belemászva az arcába adta tudtára, hogy családtagjait is megöli vele együtt. Az önmagát hergelő, már ordibáló férfi ezután leköpte és hajánál fogva rángatta az áldozatát.

– írta közleményében a rendőrség.

police.hu

A fiú néhány méterrel arrébb lépve tárcsázta a segélyhívót, miközben a megálló takarásába rejtőzött. A férfi végül eldobta sörösüvegét és lelépett a helyszínről.

A helyszínre riasztott egységek a kapott személyleírás alapján eredtek a nyomába. Mielőtt kamerafelvételek után kezdtek volna kutatni, az egyik körzeti megbízott benézett a sörözőbe, hátha ott van az elkövető. Ráérzett, mert a terepmintás mellényt viselő férfi épp ott sörözgetett. Elfogta, és előállította.

A lakcím nélküli, 34 éves R. Zoltán tagadta a történteket, de nem tett vallomást. A dabasi rendőrök aljas indokból vagy célból elkövetett könnyű testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és kezdeményezik a letartóztatását.

Frissítünk!

A Budapest Környéki Törvényszék újabb részleteket közölt a történtekről. Azt írták, hogy a fiú a húgaival várakozott a buszra, amikor történt az eset. És a gyanúsított szexuálisan is zaklatta a fiatal fiút.

A tini megpróbált felszállni az érkező buszra, de a gyanúsított az útját állta, ezért csak a kistestvéreinek sikerült felmenekülni a járatra. Kiderült, hogy a férfi több más iskolából hazafelé tartó gyereket is zaklatott. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával és letartóztatta a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik