Belföld

Kedvenc bűnügyi sorozatát nézte a zuglói panzióban, de jöttek az igazi zsaruk

police.hu
police.hu

A tévében éppen az egyik legnépszerűbb, német autópályás rendőrökről szóló filmsorozat aktuális epizódja pörgött, amikor a célkörözési nyomozók belépője megszakította az adást. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a keresett férfi csalódottan vette tudomásul, hogy egy időre véget vetettek a szabad életének.

A nyomozók június 5-én szereztek tudomást arról, a tápiószelei J. Imre nagy eséllyel egy fővárosi panzióban bujkál. Akkor már jó ideje hiába keresték az összes számításba jöhető címen, ismerősnél, rokonnál. Kocsiba pattantak és meg sem álltak a szálláshely 19-es szobájáig. Ellenállás nélkül fogták el a férfit, megbilincselték, majd előállították.

J. Imre ellen két bírósági és egy rendőrségi elfogatóparancs volt érvényben elfogásakor. Csalás miatt körözte a Budai Központi Kerületi Bíróság, valamint a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja is. Utóbbi egy jogerősen kiszabott pénzbüntetést változtatott 200 nap végrehajtandó szabadságvesztésre, a Nagykátai Rendőrkapitányság pedig egy be nem fizetett bírságot váltott át elzárásra. A rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe vitték a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik