Belföld

Szexelni hívta a fiatal apácát, és kislányt zaklatott egy munkás Budaörsnél

Vádat emelt a Budaörsi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki előbb egy apácának, és később egy kislánynak tett szexuális ajánlatot.

A Pest Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi egy ház külső felújításán dolgozott tavaly május végén, amikor felfigyelt egy apácára, aki elsétált a ház előtt az utcán. A férfi azzal szólította le az apácát, hogy már máskor is látta a ház előtt elhaladni, és ezért be szeretne mutatkozni neki.

Ezt követően a férfi megdicsérte az apácát, hogy milyen szép és fiatal. Mikor az apáca az utcán tovább szeretett volna menni, akkor a férfi elé állt, és felajánlotta az apácának, hogy szexuális cselekmény végzése céljából menjen be vele az épülő házba. A férfi kijelentéseit hallva az apáca elsietett a helyszínről, de az eset miatt ekkor nem fordult a hatóságokhoz.

Fél évvel később a férfi ugyanazon a házon dolgozott, amikor arra sétált egy kislány. Mivel a kislánynak már korábban is megtetszett a ház új, különleges színű külső festése, ezért odament a férfihoz, hogy megmondja neki ezt. A férfi az őt megszólító kislánytól ekkor megkérdezte, hogy hány éves. Amikor a kislány elárulta neki korát, a férfi megkérdezte, hogy lenne-e a barátnője, majd szexuális ajánlatot tett a kislánynak.

A kislány ezt hallva el akart távozni, azonban a férfi megragadta a karját. A gyerek szerencsére ki tudta szabadítani a kezét a férfi szorításából, és el tudott menekülni a helyszínről. A budaörsi rendőrök a azonosították és elfogta a férfit. A Budaörsi Járási Ügyészség eredménytelen rábírással elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt állítja bíróság elé a férfit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!