Belföld

Módszeresen keserítette a buszsofőr és neje életét egy zalai nő, miután dobta a férfi

Napi szinten zaklatott és akadályozott a munkájában egy menetrend szerinti járaton dolgozó buszsofőrt a volt párja a szakításuk után.

A Zala Vármegyei Főügyészség távirati irodának küldött közleménye szerint a petrikeresztúri nő és a buszvezetőként dolgozó férfi 2020 októbere előtt intim kapcsolatban álltak egymással, amelynek a férfi vetett véget. A nő emiatt egy alkalommal a férfit buszvezetés közben arcon ütötte, ami után a Zalaegerszegi Járásbíróság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt 200 ezer forint pénzbüntetésre ítélte a nőt.

Ezek után a nő nemcsak a szakítás, hanem a pénzbüntetés miatt is neheztelt a férfira, akit hónapokon át napi szinten zaklatott és akadályozott a munkájában azon a buszjáraton, amelyen a férfi közlekedett. A nő sokszor provokálta, szidalmazta volt partnerét és annak feleségét is sértegette az utasok előtt, de volt, hogy megdobálta a buszt, vagy a jármű ajtajába állva akadályozta az elindulását

Számtalan esetben tett alaptalan bejelentéseket, panaszokat a férfi munkáltatójánál azért, hogy ezzel is kellemetlenséget okozzon neki. A nő viselkedése miatt a közlekedési cég a férfi autóbuszon “zavarelhárító munkatársakat” volt kénytelen alkalmazni a buszjárat zavartalan közlekedése és a sofőr nyugalma érdekében. A Zalaegerszegi Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt állítja bíróság elé a nőt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik