Belföld

Házkutatást tartottak az óbudai pedagógus asszisztensnél, aki azzal kérkedett, 15 éves fiú a szeretője

Házkutatást tartott péntek reggel a rendőrség annak az óbudai pedagógiai asszisztensnek az otthonában, aki világgá kürtölte, hogy viszonya van egy 15 éves fiúval.

A Magyar Nemzet azt írja, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda nyomoz az ügyben, és különböző adathordozókat foglaltak le a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolából eltanácsolt férfitől.

Az  ügyben Tényi István szexuális visszaélés és kiskorú veszélyeztetése bűntette gyanúja miatt tett feljelentést azok után, hogy a 39 éves férfi a közösségi oldalakra feltett videókban arról beszélt, hogy 39 évesen megteheti, hogy egy 15 éves fiú a szeretője. És, hogy ő nem pedofil, mert a diák már elmúlt 14 éves és a beleegyezésével létesített vele kapcsolatot.

Később a férfi a Blikknek azt mondta, hogy csak viccelt, akkor, amikor azt állította, hogy szexuális kapcsolatban áll a fiatallal. Az RTL Híradóhoz eljutott képernyőfotók szerint egyébként a pedagógiai asszisztens az iskola fotósa is volt.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda az üggyel kapcsolatban a rendőrég honlapján azt közölte, hogy  ismeretlen tettes ellen folytatnak nyomozást gyermekpornográfia bűntett elkövetésének gyanúja miatt és a mai napon kutatást hajtottak végre egy 39 éves budapesti lakosnál. Ennek során pedig számítástechnikai és informatikai eszközöket, valamint számos adathordozót lefoglaltak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik