Belföld

Drogosan autókázott éjjel Óbudán egy vezetéstől eltiltott körözött férfi, amikor lemeszelték

Egyszerű közúti ellenőrzésnek indult egy intézkedés január 30-án éjjel Óbudán, a Ladik utcában. A BRFK tájékoztatása szerint egy autó sofőrjét igazoltatták a kerületi járőrök amikor kiderült, hogy a férfi ellen három körözés van érvényben lopások, és meg nem kezdett elzárás bűntette miatt.

A bűncselekmények sora ezzel nem ért véget. Kiderült, hogy P. Krisztiánnak soha nem volt vezetői engedélye, ezúttal pedig járművezetéstől eltiltás hatálya alatt is állt.

A járőrök a 45 éves férfit előállították a kapitányságra, ahol a ruházatátvizsgálás során a zsebében 11,5 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot találtak, alufóliába csomagolva. Nem csak a zsebében, de a férfi szervezetében is megtalálható volt a szer; az alkalmazott kábítószer gyorsteszt ugyanis pozitív eredményt mutatott.

A kerületi nyomozók P. Krisztiánt kábítószer birtoklása vétség, járművezetés bódult állapotban vétség, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerte a bűncselekmények elkövetését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik