Belföld

Videón, ahogy egy autós félreáll, és eltángálja a neki beintő férfit

Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt állítja bíróság elé a Kiskunhalasi Járási Ügyészség azt a fiatal férfit, aki nyílt utcán verte el a haragosát Kiskunhalason.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint az autós egy januári este épp akkor indult el egy kiskunhalasi dohánybolt előtti parkolóból, amikor az ismerőse gyalogosan odaért. A köztük lévő haragos viszony miatt a járókelő bemutatott a sofőrnek, akit ezt feldühített, ezért azonnal visszatolatott a parkolóba és kiszállt a gépjárművéből.

A két férfi összeszólalkozott, majd az autós ököllel leütötte a másik férfit. Az elkövető további öt alkalommal ököllel megütötte a földre került férfit és kétszer meg is rúgta, aki a kezeit feltartva, összegörnyedve próbálta kivédeni a fejét célzó ütéseket, de azok közül több így is eltalálta.

A megvert férfinek  jobb szemének környékén nyolc napon belül gyógyuló repesztett sérülései lettek. Sikeres védekezése nélkül azonban, a nagy erejű ütésektől, súlyos sérülése, így orr-, vagy arccsonttörése is lehetett volna. Az ügyészség büntetővégzésben meghozandó pénzbüntetést kért az autósra.

Olvasói sztorik