Belföld

Zebrán kelt át a család: az anya meghalt, a kétéves kislányuk súlyosan megsérült

police.hu
police.hu

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 81 éves férfival szemben, aki tavaly decemberben halálra gázolt egy fiatal anyukát, aki a családjával akart átkelni a zebrán Nádudvaron.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 81 éves férfivel szemben.

Az üggyel kapcsolatos közleményükben azt írták, hogy a gyanúsított Nádudvaron, a Fő úton közlekedett december 11-én délután fél hat körül, de nem adott elsőbbséget két helyi lakosnak, akiket elütött. A közlekedési balesetben egy 24 éves nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, míg egy kétéves gyereket súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Értesüléseink szerint az anyuka a családjával akart átkelni a zebrán. Az apuka már átért a másik gyerekével, a kétéves kislány és az anyukája viszont már nem, mert elütötték őket. Úgy tudjuk, hogy a gázolással gyanúsított sofőr nem tett vallomást a nyomozati szakban A rendőrség lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik