Belföld

Felakasztva találtak rá egy várandós nyírpilisi nő holttestére

Rejtélyes haláleset miatt forrnak az indulatok egy apró Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei faluban, Nyírpilisben, számolt be róla a Bors.

A napokban holtan találták rá egy várandós helyi nőre. Mariann holttestére a házban találták rá, úgy tudni, hogy felakasztotta magát.

A lap tudósítása szerint ugyanakkor a helyiek arra gyanakodnak, hogy a nő párjának, F. Pálnak is köze lehetett a tragédiához.

Az egyik gyászoló barát arról beszélt,

áldott állapotban volt, nagyon várta a kicsit, így kizártnak tartom, hogy maga ellen fordult volna, méghozzá ilyen borzalmas módon. Egyszerűen nem tudom róla ezt elhinni.

Hozzátette, F. Pált agresszív férfinek ismerte, sokan Mariann ismerősei közül nem is nézték jó szemmel, hogy együtt vannak, féltették a nőt. Mariann rejtélyes halála után a férfi egyébként brutálisan rátámadt nevelőapjára: a 65 éves férfit kétszer is baltával ütötte meg, majd fogta magát, és elmenekült.

A Bors szerint a nyírpilisiek valóságos hajtóvadászatot indítottak a holttest megtalálása után F. Pál ellen, aki a kertjében bujkált. A lap úgy tudja, a rendőrök nagy készültséggel mentek Pálért, ugyanis hatalmas tömeg gyűlt össze az elfogására.

A rendőrség emberölés kísérlete miatt letartóztatta a férfit, és kezdeményezték is előzetes letartóztatását. A Bors kérdésére ugyanakkor közölték, hogy a nő halálának ügyében nem találták idegenkezűség nyomát, az esetet közigazgatási eljárás keretei között vizsgálják.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik