A következő élő közvetítés része A Fidesz a 2018-asnál is nagyobb győzelmet aratott, Márki-Zay elismerte a vereséget, a Mi Hazánk bejutott a parlamentbe

Nagy Zsolt: Azt ki lehet mondani 2022-ben, hogy zsidózni és gyűlölködni nem ér

Nagy Zsolt volt Krizsó Szilvia vendége a 24.hu és a Partizán közös választási műsorában, ahol felmerült a kérdés, miért állt bele az utóbbi években a nyíltan elkötelezett politikai szerepvállalásba. A színész szerint ennek egyik oka, hogy mindig a gyengék mellett szeretne kiállni a hatalmasokkal szemben, illetve, hogy egyre jobban zavarta a kormány számos tevékenysége és kommunikációja, például nem ért egyet „a Soros-plakátokkal, a hirtelen meggazdagodó emberekkel, azzal, amit az oktatással csinál a kormány, az EU-s pénzek elköltésének módjával, a stadionépítésekkel, nem értek egyet a Kis Grófóval és a Győzikével”.

Azt hiszem, azt ki lehet mondani 2022-ben, hogy zsidózni nem ér, gyűlöletbeszédet alkalmazni nem ér

– mondta Nagy, aki szerint ma Magyarországon közszereplőként nem lehet távol maradni a politikától, mert az embert előbb utóbb utoléri a politika. Beszélt arról, hogy van baja bőven az ellenzéki oldallal is, de ott nagyobb sokszínűséget lát, a 12 éve hatalmon lévő Fidesz környékén viszont azt látja, hogy a családtagok nagyon meggazdagodnak, a barátok nagyon meggazdagodnak, miközben egy másik réteg szorul ki, sokan pedig el is hagyják az országot. A választási eredménnyel kapcsolatos megérzéseiről a következőt mondta:

Nagyon szeretném, ha a hatpárti összefogás nyerné meg, de ha reálisan nézem a dolgokat, akkor azt gondolom: ahol a pénz, ott a superpower. Úgy gondolom, a Fidesz meg fogja nyerni.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik