Belföld

Videón a Hadházys plakátokat felgyújtó két férfi

Politikai plakátokat gyújtott fel két ismeretlen férfi pár nappal ezelőtt Budapesten. A zuglói rendőrök garázdaság vétség gyanúja miatt indítottak nyomozást az ismeretlen tettesek ellen.

A BRFK tájékoztatása szerint két férfi március 24-én az este felgyújtott öt plakátot az Erzsébet Királyné útján és a Róna utcában. A Róna utcai eset során az egyik plakátról a tűz átterjedt egy parkoló autóra is.

police.hu

Hadházy Ákos képviselő néhány nappal ezelőtt számolt be a közösségi oldalán arról, hogy feljelentést tettek a rendőrségen, mert lopják és felgyújtják a Zuglóban kihelyezett plakátjaikat. A most közzétett rendőrségi videón pedig láthatók is a feltételezett elkövetők.

A zuglói rendőrök azt kérik, hogy aki a felvételen látható két férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​

Ajánlott videó

Olvasói sztorik