Belföld

Pólóban, félrehúzott alsógatyában bringázott egy 60 éves férfi, hogy mutogathassa a nemi szervét

Getty Images
Getty Images

Pólóban, félrehúzott alsógatyában biciklizgetett egy törökszentmiklósi férfi, hogy mutogathassa a nemi szervét A Szolnoki Járási Ügyészség szeméremsértés miatt állítja bíróság elé.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint a 60 éves férfi egy derék alá érő pólóban és alsónadrágban indult el tavaly szeptember 17-én délelőtt biciklijével a törökszentmiklósi otthonából. Az volt a szándéka, hogy kerekezés közben mutogatni fogja magát az útjába kerülő nőknek.

Ezért félrehúzott alsóneműjében úgy ült a biciklin, hogy csak a pólóját kelljen felemelnie ahhoz, hogy látszódjon a nemiszerve.  A férfi az egyik utcán felfigyelt egy 35 éves nőre. Ekkor tervének megfelelően felemelte pólóját, s szándékosan látni engedte nemiszervét, miközben kerékpárjával elhaladt a nő mellett, majd hirtelen megfordult és elhajtott a helyszínről.

Az asszony is folytatta útját, majd kis idő elteltével az egyik bolt előtt meglátta és mobiltelefonjával lefényképezte a férfit. A hölgy bejelentése alapján a rendőrség hamarosan elfogta az elkövetőt. Az ügyészség végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztést kért a férfire azzal, hogy a bíróság helyezze pártfogó felügyelet alá.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik