Belföld

Elgázoltak, majd sorsára hagytak egy zebrán átkelő 17 éves lányt Zalaegerszegen

Elütöttek, majd sorsára hagytak egy zebrán átkelő 17 éves lányt kedd reggel 7 óra 50 perckor Zalaegerszegen. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az  ismeretlen sofőr egy világos színű, ismeretlen hatósági jelzésű kombi személyautóval közlekedett a Platán soron.

Amikor a Dózsa György utca kereszteződésénél található zebrához ért, akkor nem biztosított áthaladási elsőbbséget a neki balról, jobbra átkelni szándékozó 17 éves zalaegerszegi lánynak, aki a balesetben megsérült. Ezt követően a sofőr a helyszínről adatainak hátrahagyása és segítségnyújtás nélkül elhajtott.

Az egerszegi rendőrök az eset körülményeinek tisztázása érdekében azt kérik, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-92-311-150-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik