A következő élő közvetítés része „Itt pogány barbárokkal állunk szemben, akik a kereszténység szent ügyébe burkolják magukat” – évet értékelt Gyurcsány Ferenc

Erős mondatok sora

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Ez a hatalom nem erős, bár ilyen mokánynak mutatja magát, de valójában csak agresszív

– mondja.

Ez a hatalom nem keresztény, mert a kereszténység leglényege az emberré vált isten tanításának elfogadása, és nem lehet egyszerre két urat szolgálni, a keresztények istenét, és Mammont, a pénz urát.

– mondja Gyurcsány, aki szerint, ha ez így van, akkor a kormány nem egyszerűen hazudik, hanem gyalázza a kereszténységet. Szerinte ebből nem antihumanizmus, hanem humanizmus következik. A keresztények nem ágaskodnak, hanem lehajolnak, nem büntet, hanem megbocsát, teszi hozzá.

Itt pogány barbárokkal állunk szemben, akik a kereszténység szent ügyébe burkolják magukat, hogy elfelejtsük a sok disznóságot, amit tesznek velünk.

– mondta.

Amikor a teremtő Isten szétválasztotta a fényt és a sötétséget, akkor nem az Elios Zrt.-re gondolt, ami sötétséget teremtett a fény helyett a városokban, mondja Gyurcsány. Nem az volt a szándéka, hogy Semjén Zsoltnak kilövési engedélyt adjon az állatokra, amelyeket Isten teremtett.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik