Belföld

Gődényék számítanak rá, hogy Seres Mária tömegeket tud megmozgatni értük a választás előtt

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főügyészség által költségvetési csalással vádolt Seres Mária karácsonykor Gődény György pártja mellett kampányolt, aki számít is a népszavazási kezdeményezéséről, majd SMS nevű pártjáról ismert Seres támogatására, számolt be róla az ATV Híradója.

A riportban emlékeztetnek, Seres Mária 2014-ben indult a parlamenti választáson, nem érte el a bejutási küszöböt, de a támogatást sem fizette vissza: 117 millió forint eltulajdonításával vádolják.

Kapcsolódó
Seres Máriáék kamupártjában ipari mennyiségben hamisítottak, és zacskóból osztották a pénzt
Gulyás Mártonék friss dokumentumfilmjében Zuschlag János és Rogán Antal ügyvédje is előkerül. Rablópártok újratöltve.

A politikus ettől függetlenül is aktív, karácsonykor a Normális Élet Pártja támogatására biztatott, amelynek színeiben indult a választáson Gődény György Budapesten. Hogy pontosan hol, egyelőre nem tudni.

Gődény most az ATV-nek azt mondta,

az, hogy eljárás folyik valaki ellen, nem bizonyítja azt, hogy bármit is tett volna. Tudjuk, ebben az országban ez simán megoldható. Seres Mária egy nagyon komoly támogató, tudjuk, hogy annak idején aláírást gyűjtött, vagyis népszavazási kezdeményezést indított a politikusok és az országgyűlési képviselők elszámoltatásáért.

Hozzátette,

nagyon nagy tömegbázissal rendelkezik, hát több mint 600 ezer ember írta alá ezt a petíciót, úgyhogy mindenképpen számítunk rá ebben, hogy ugyanezt a tömeget meg tudja mozgatni.

Az ATV Híradója kereste Seres Máriát is, de tőle csak egy automatikusan generált választ kaptak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik