Belföld

Szexuálisan zaklatta a tanítványát egy vasi magántanár

Tizennegyedik életévét betöltött személlyel, hatalmi, befolyási viszonyával visszaélve elkövetett szexuális visszaélés miatt emelt vádat a Szombathelyi Járási Ügyészség azzal a magántanárral szemben, aki szexuális cselekményt követett el a kiskorú tanítványával szemben.

A vádirat szerint az ötvenes éveiben lévő férfi már 15 éves kora óta foglalkozott a kiskorúval egy Vas megyében lévő településen lévő lakásán. A vádlott az évek során bizalmi kapcsolatot alakított vele, magánéleti és szexuális élettel kapcsolatos beszélgetéseket is folytatott.

A vádlott 2019 tavaszától üdvözlésül és néha a tanórán is megölelte, rendszeresen kicsimnek, szerelmemnek szólította a lányt, ami a sértettet nem zavarta, mert tudta, hogy a magántanár más tanítványait is így hívja.

A Vas Megyei Főügyészség tájékoztatása szerint 2019 szeptemberében és októberében a férfi óra közben két-három alkalommal is megcsókolta a lányt, aki próbált elhúzódni és testbeszéddel jelezni, hogy ezt nem akarja. A lány ekkor még nem mondta el a történteket a szüleinek.

Azt írják, hogy nem sokkal később a férfi ismét megcsókolta a lányt a magánórán, majd a farmernadrág szakadásán keresztül benyúlt a farmere alá. A kiskorú összezárta a lábait, így jelezte, hogy ellenzi a cselekményt, majd az óra befejezése után tájékoztatta a szüleit a történtekről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!