Belföld

150 ezret fizetett egy nőért egy 20 éves férfi, emberrablással, emberkereskedelemmel gyanúsítják

police.hu
police.hu

Döbbenetes emberkereskedelem és emberrablás történt Dombóváron. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint egy férfi 150 ezer forintért vásárolt meg egy nőt egy másik férfitól azért, hogy majd külföldön prostituáltként dolgoztassa.

A megyei nyomozók és a „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály munkatársai tegnap csaptak le Dombóváron a 20 éves nagyhajmási és egy 60 éves répcevisi férfira. A rendőrség gyanúsítása szerint a fiatalember március 5-én délután egy dombóvári áruház parkolójában 150 ezer forintért megvásárolt a 60 éves férfitól egy kábítószer hatása alatt álló nőt azért, hogy majd prostituáltként dolgoztassa Olaszországban.

Ezután a nagyhajmási házába vitte az áldozatát, ott fogva tartotta, és azt mondta, hogy csak akkor engedi szabadon, ha az érte adott pénzt kifizeti. A nőt végül pár nap után elengedte. A rendőrök a feltételezett elkövetőket az elfogásukat követően előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Az őrizetbe vett férfiakkal szemben emberkereskedelem, a 20 éves férfi ellen pedig emberrablás elkövetése miatt is nyomoz a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság, amely már kezdeményezte is mindkét férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik