Belföld

Meghalt a szegedi kettős gyilkosság miatt keresett férfi

police.hu
police.hu
A fiatal gyógyszerész vadászpuskával végzett áldozataival, egykori szerelmével és annak új barátjával, majd öngyilkos lett.

Holtan találták meg a szegedi kettős gyilkosság miatt keresett dr. V. Attilát – tudta meg a Blikk. A lap információi szerint a gyógyszerész végzett magával, miután szombaton megölt egy huszonéves párt. A Magyar Nemzet szerint féltékenység állt a kettős halállal végződő tragédia hátterében. A férfit a rendőrség mellett családja is kereste,  ők is tartottak attól, hogy a tragédia után maga ellen fordítja fegyverét.

A Blikk később azt írta, a szegedi gyógyszerész volt szerelmét és új párját egy vadászpuskával lőtte le. A haldokló nőt megerőszakolta, majd autóval elmenekült Szanazugra és agyonlőtte magát.

A lap szerint V. Attila és volt szerelme is gyógyszerészként végzett az egyetemen. A fiatalember nem tudta feldolgozni a szakítást, pár héttel a gyilkosság előtt bérelt lakást a társasházban, hogy volt szerelme közelében legyen, ekkor szerezte meg a fegyvertartási engedélyt is.

A rendőrség a police.hu oldalon annyit erősített meg, hogy a férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugnál találták meg.

Mint írták, a férfi szombaton éjszaka több lövéssel végzett áldozataival, akikre vasárnap este hozzátartozóik találtak rá.

A férfi felkutatása a Terrorelhárítási Központ munkatársaival közösen kezdődött meg. Az hétfő délelőttig tartott, a rendőrségi helikopter akkor talált rá autójára Szanazugnál, ahol a rendőrök a férfit és fegyverét is megtalálták. Az ügyben több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Kapcsolódó
Egy huszonéves párt ölt meg a szegedi gyógyszerész
Egy belvárosi bevásárlóközpont patikájában dolgozott a kettős gyilkossággal gyanúsított Dr. V. Dániel Attila.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik