Belföld

Betört egy vandál a nyíregyházi arénába

Police.hu
Police.hu

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki június 11-én betört a Continentál Arénába, és több milliós kárt okozott a szándékos rongálásával. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint rendhagyó látvány fogadta a helyszínre érkező járőröket.

A padlót mindenhol tűzoltókészülékekből származó fehér por, és üvegszilánk borította, a csarnok küzdőterébe tűzoltótömlőből folyt a víz, megrongált italautomaták voltak a folyosón felborítva. A rendőrök, hogy a súlyosabb kár keletkezését megakadályozzák a vízcsapot elzárták, és elfogták az épületben jogosulatlanul tartózkodó 21 éves férfit.

police.hu

A megalapozott gyanú szerint a férfi miután az utcán parkoló gépkocsi szélvédőjét betörte, a sportcsarnok oldalán felmászott az egyik vészkijárathoz, amit szintén betört, és ily módon bejutott az épületbe, ahol további súlyos, több millió forint összegű kárt okozott a szándékos rongálással. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói a nyíregyházi férfit rongálás miatt hallgatták ki gyanúsítottként, és őrizetbe vették. A gyanúsított vallomásában ittas állapotára hivatkozott, elmondása szerint amiatt nem emlékszik a történtekre, de felelősséget vállal tetteiért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik