Belföld

Rajtaütöttek három budapesti drogkereskedőn – videók

police.hu
police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. Kerületi Rendőrkapitánysága kábítószer-kereskedelemmel gyanúsít három férfit. A rendelkezésre álló adatok alapján a 33 éves O. Kálmán a 25 éves N. Ferenc közreműködésével összesen másfél millió forint értékben vásárolt eladásra májusban marihuánát a 33 éves dílerétől, V. Gábortól, aki tököli otthonában árulta a drogot. O. Kálmán a beszerzett kábítószert Csepelen értékesítette tovább.

A BRFK tájékoztatása szerint a csepeli rendőrök a Bűnügyi Bevetési Osztállyal együttműködve május 28-án fogták el a három férfit. Az eljárás során több mint egy kiló növényi törmeléket, kábítószergyanús fehér port és tablettákat, valamint a kábítószer adagolásához és árusításához használt eszközöket, közel kétmillió forintot, továbbá műszaki cikkeket is lefoglaltak.

Az elsődleges adatok szerint a három férfitől lefoglalt anyagok között marihuána, extasy, és amfetamin is volt, melyek feketepiaci összértéke mintegy hárommillió forint. A drogkereskedelemmel gyanúsított három férfit már le is tartóztatták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik