Belföld

Elképesztő magyarázattal állt elő a férfi, aki be akart rángatni egy 14 éves lányt a debreceni állomás mosdójába

Hamarosan vádat emelhetnek azzal a 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak kísérletével gyanúsított 62 éves férfival szemben, aki megpróbált berángatni egy 14 éves lányt a debreceni vasútállomás mosdójába.

Az egyik helyi általános iskola igazgatója tett bejelentést február elején arról, hogy megtámadták az egyik tanulójukat a csapókerti vasútállomáson. A 14 éves lány elmondta, hogy egy idősebb férfi megragadta a karját a peronon, és be akarta rángatni őt egy mosdóba, miközben obszcén, szexuális indíttatású mondatokat mondott neki

A fiatal lány ekkor megharapta támadója kezét és így ki tudott szabadulni a szorításából, majd futásnak eredt. Az iskolájába visszaérve pedig azonnal elmesélte a történteket a tanárainak. 

police.hu

 

A bátor kislány az elkövetőről részletes és pontos személyleírást adott a rendőröknek, akik így hamar megtudták, hogy a férfi egy Hajdúhadház irányába tartó vonatra szállt fel. A debreceni járőrök azonnal értesítették hajdúhadházi kollégáikat, akik így már a feltételezett elkövetőt az állomáson várták, ahol elfogták, majd előállították a főkapitányságra.

Értesüléseink szerint az azóta is letartóztatásban férfi egészen elképesztő magyarázattal állt elő a kihallgatása során. Tagadta bűnösségét, és azt állította, hogy ő csupán tüzet szeretett volna kérni a kislánytól. 

A rendőrök már lezárták a nyomozást, így az ügyészségen van az erőszakoskodó férfi ügye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik