Belföld

Hasba szúrta a mostohaapját egy férfi Nyíregyházán

Hasba szúrta a mostohaapját egy férfi Nyíregyházán. A férfi vasárnap este keveredett szóváltásba a mostohaapjával az udvarukon. Megpróbálta ököllel megütni, majd elővette a nadrágjára akasztott kést, és megpróbálta megszúrni vele.

Ekkor a helyszínen tartózkodó ismerősük a férfi védelmére kelt, ellökte a gyanúsított kezét így elhárította a szúrást. Ekkor a megtámadott férfi megijedt, megpróbált bemenni a házba, de a gyanúsított utána ment, majd hasba szúrta őt. A gyanúsított ezt követően fejbe akarta szúrni a mostoháját, azonban az ismerősük ezt a támadást is megakadályozta.

Mikor az elkövető tudomást szerzett arról, hogy időközben a helyszínen jelenlévők értesítették a rendőrséget, elmenekült a helyszínről. A megkéselt férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Kiderült, hogy a támadó több évet ült korábban személy elleni, erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt. A bíróság szökés, elrejtőzés, bűnismétlés, valamint a bizonyítási eljárás megnehezítésének veszélye miatt elrendelte a férfi letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik