Belföld

Elcsábított egy gazdag lányt, hogy gondtalanul éljen, de csúnyán ráfázott

police.hu
police.hu

Tehetős családból származó párt akart választani magának egy borsodnádasdi fiatalember, hogy később megszerezze a vagyonát és gondtalanul élhesse majd a mindennapjait. A fondorlatos tervébe beavatta egy régi ismerősét is a fiatal lány elcsábítása után, de így sem jöttek be a számításai.

Az ózdi nyomozók jelentős értékre elkövetett lopás miatt indítottak nyomozást, amely során fény derült a nem mindennapi lehúzásra is. A 19 éves férfi mindent előre eltervezett, majd a közösségi médián keresztül megismerkedett egy korban hozzáillő lánnyal. Fontos volt a lány kiválasztása során, hogy lehetőleg jó anyagi körülmények között éljen, mert a férfi úgy gondolta, hogy ahogy teheti megkaparintja majd a szerelme, vagy családja vagyonát.

A gondtalan életet azonban már egyedül tervezte tovább, és úgy gondolta mihelyst pénzhez jut, szakít is majd kedvesével. Talált is a tervéhez egy megfelelő hölgyet, akivel szerelmi kapcsolatot létesített. A férfi kihasználta a lány érzelmeit és ellopta annak lakáskulcsait, majd másolatot készíttetett róla. Mivel nem akarta magát  gyanúba keverni, ezért egy olyan alkalmat választott a bűncselekmény elkövetésére, amikor a családdal együtt ő sem tartózkodott az ózdi ingatlanban.

A bűncselekmény megvalósításához persze egy bűntársra is szüksége volt. A 46 éves régi ismerőse február 2-án a másolt kulccsal bement a családi házba, majd onnan többmillió forintot ellopott. A férfi előbb tagadta a tettét, de később terhelő vallomást tett a 19 éves cinkostársára, aki tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Az Ózdi Rendőrkapitányság lezárta a nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik