Belföld

Videón, ahogy egy háromfős banda kifoszt egy férfit a kaposvári vasútállomáson

ugyeszseg.hu
ugyeszseg.hu

Csoportosan elkövetett kifosztás miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség azzal a nővel és két férfival szemben, akik elvették az ivócimborájuk pénzét a kaposvári vasútállomáson.

A férfi egy ingatlaneladás miatt nagyobb összegű készpénzt magánál tartva érkezett az állomásra, ahol megismerkedett a két férfival és nővel, majd együtt is italozott velük az állomás büfé előtti várótermében. Mivel a férfi nagyvonalúan több italt is fizetett a társaságnak, a vádlottak azt feltételezték, hogy sok pénz van nála, ezért elhatározták, hogy azt elveszik.

Ezért megpróbálták még jobban berúgatni az amúgy is ittas férfit, miközben a nő több alkalommal is megkísérelte kivenni kiszemeltjük zsebéből a pénztárcáját. Amikor a férfi az ittassága miatt már nem tudott védekezni, a nő végül sikerrel járt, és 70 ezer forintot meghaladó készpénzt rejtett a ruházatába, miközben az egyik férfi a földre esett tárcából további 3500 forintot vett magához, harmadik társuk pedig a padozatra hullott aprópénzérméket gyűjtötte össze.

A férfiak végül elfutottak a helyszínről, azonban vasútállomáson felszerelt biztonsági kamera felvételei alapján a kaposvári nyomozók rövid időn belül azonosították és elfogták az elkövetőket, akiket az ügyészség indítványára a bíróság le is tartóztatott.

Az ügyészség a nővel és az egyik férfival szemben négy, illetve öt év börtönt, míg a többszörös visszaesőnek minősülő férfival szemben hét év fegyházbüntetést indítványozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik