Belföld

Elfogtak egy férfit, aki megerőszakolt, fogva tartott, és prostitúcióra kényszerített egy nőt

police.hu
police.hu

Gaz van itt va rendorok

– írta ismerősének a budapesti férfi a police.hu beszámolója szerint, mielőtt a VII. kerületi nyomozók személyi szabadság megsértése, kitartottság, szexuális erőszak és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt elfogták.

A férfi a közösségi médián keresztül ismerkedett meg egy 27 éves Heves megyei nővel 2020 őszén. A nyomozás adatai szerint az üzenetváltások után a fővárosban találkoztak, ahol a férfi arra akarta rávenni, hogy egy szexuális szolgáltatásokat hirdető weboldalra regisztrálják.

A nő erről hallani sem akart, de a férfi nem engedte ki a lakásból, azzal fenyegette, hogy megöli családját, majd megerőszakolta áldozatát.

A nőt később prostitúcióra kényszerítette a férfi, a pénzt pedig elvette tőle. Az elkövető folyamatosan fenyegette, volt, hogy megverte és fojtogatta a nőt, aki nélküle nem is mehetett sehova. Az áldozat végül családjától kért segítséget, akik december 21-én fordultak a rendőrséghez.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitánysága egy erzsébetvárosi lakásban még aznap megtalálta a prostitúcióra kényszerített nőt. A lépcsőházban fogták el a 34 éves budapesti J. Istvánt, akit személyi szabadság megsértése, kitartottság, kerítés, szexuális erőszak, prostitúció elősegítése és súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe, letartóztatásának indítványozására előterjesztést tettek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik