Belföld

Pesti Srácok: Bayer a Magyar Hang újságírójáról mondta, hogy a fiatal fiúk miatt járt Thaiföldre

Bayer Zsolt csütörtök esti Háttérkép című műsorában a Hír TV-n arról beszélt, hogy egy régi barátja és harcostársa két évtizeddel ezelőtt bevallotta neki, hogy „homokos”, később pedig azt, hogy azért szeret Thaiföldre járni, mert ott „kisfiúk is rendelkezésre állnak”. Nevet nem említett, és azt sem, hogy miért most beszél erről először. Szél Bernadett független képviselő közölte, hogy feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen, és indítványozza Bayer meghallgatását tanúként.

Bayer szó szerint azt mondta:

Egykor volt barátunk, harcostársunk egy 12 órás autóúton félve, dadogva, majdhogynem sírva vallotta meg nekem, hogy homokos. Tizenkét órára volt szükség, hogy ezt be merje nekem vallani húsz évvel ezelőtt. Mondtam, hogy semmi baj, ettől még barátunk maradunk. Ugyanez az ember két év múlva, a legkisebb skrupulus, fenntartás és zavar nélkül röhögve mesélte, hogy ő azért szeret többek között Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésre állnak. Két évre volt tehát szüksége. Értitek ugye, hogy a lefelé tartó spirállal mire is gondolok?

A Pesti Srácok most azt írja, hogy Bayer egy korábban Magyar Nemzetnél, ma a Magyar Hangnál dolgozó újságíróról beszélt, vagyis egykori kollégájáról, aki a G-nap idején (Orbán Viktor és Simicska Lajos összekülönbözésekor) „átállt”. Bayer a lapnak mindössze annyit mondott: „ha kell, akkor vele együtt számos fültanú igazolhatja a bíróság előtt, hogy azon a bizonyos erdélyi úton valóban elhencegett az érintett a történetekkel”.

A cikkben Huth Gergely főszerkesztő, aki előzőleg szintén a Magyar Nemzet munkatársa volt, azt írja:

Telefonon elértük a szóban forgó újságírót is, aki hosszú időn keresztül a Magyar Nemzet világjáró riportere és titkosszolgálati ügyekben meglehetősen jártas kollégája volt. Az érintett kollégával hosszan beszéltünk, s kifejtette: valóban beszélgetett sok mindenről Bayer Zsolttal azokon az erdélyi riportkörutakon és sosem titkolta, hogy a fiúkat szereti, továbbá, hogy volt már számos kalandja a Távol-Keleten is. Kiskorúakkal azonban sosem létesített szexuális kapcsolatot – állította, nyomatékosítva, hogy bárkit bűncselekménnyel vádolni önmagában bűncselekmény.

A cikk végére pedig belinkelték a Magyar Hang újságírójának cikkét a Szájer-ügyről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik