Belföld

Kifosztottak egy 97 éves asszonyt Salgótarjánban

Hamarosan vádat emelhetnek az ellen a 20 éves férfi ellen, aki július közepén kifosztott egy 97 éves asszonyt Salgótarjánban. H. Attila bement a nyitott ajtón a védekezésre képtelen nő lakásába és elvette arany ékszereit. A fiatal ezután távozott az ingatlanból, amelyet követően az ékszereket M. Tiborné és R. Tamás részére értékesítette.

A rendőrök még aznap elfogták a 20 éves férfit, aki az intézkedés megkezdése előtt alufóliába csomagolt, kábítószergyanús, fehér színű kristályos anyagot dobott a földre. A beszerzett szakértői vélemény alapján megállapítást nyert, hogy a lefoglalt kristályos anyag új pszichoaktív anyagnak minősül, továbbá a gyanúsított korábban abból fogyasztott.

Az eltulajdonított ékszereket a nyomozók felkutatták és lefoglalták, majd visszaadták a gazdájának. A rendőrség befejezte a letartóztatásban lévő H. Attila és társaival szemben folytatott nyomozást, így már az ügyészségen van az ügy. A fiatalnak a kifosztás mellett az új pszichoaktív anyaggal kapcsolatos szabálysértés elkövetése miatt is felelnie kell.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik