Belföld

Eszméletlenre vertek egy nőt a Deseda-tónál, a segítségére siető férfi orrcsonttörést szenvedett

Csoportosan elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés miatt nyújtott be vádiratot a Kaposvári Járási Ügyészség két fiatal férfi és egy nő ellen, akik a kaposvári Deseda tónál kerültek szóváltásba egy másik társasággal.

A Deseda kempingnél lévő egyik vendéglátóhelyen zenés rendezvényt tartottak, ahová mind a két társaság kocsival érkezett. Közülük többen fogyasztottak szeszes italt, majd a rendezvényt követően a hajnali órákban már a parkolóban tartózkodtak, amikor a vádlottak összeszólalkoztak egy másik társasággal.

A szóbeli inzultus azonban tettlegességbe torkollt, amely során az egyik férfi  olyan erővel ütötte meg egy nő arcát, hogy az elesett és elvesztette az eszméletét, valamint az ütéstől egyik arccsontja is eltörött.

Ekkor érkezett a helyszínre a sértetti társaság két tagja, akik közül a férfi kérdőre vonta az elkövetőket. Ekkor ismét szóváltás alakult ki, de ez alkalommal már mindkét férfi vádlott verekedett, többször arcon ütötték a cselekményüket számon kérő férfit, aki az ökölütésektől ugyancsak nyolc napon túl gyógyuló, orrcsonttöréssel járó sérüléseket szenvedett el.

Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a háromfős banda két tagjára, míg a harmadik társukkal szemben pénzbüntetést indítványozott.

Kiemelt kép: Rendőrök járőröznek Kaposváron a Deseda-tó partján 2020. április 5-én. Fotó: Varga György /MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik