Belföld

Megszüntették az eljárást a fiókáival kidobott és összevert fülesbagoly ügyében

Megszüntette a Szerencsi Rendőrfőkapitányság az eljárást annak a fülesbagoly családnak az ügyében, amelyet egy zsákban talált meg egy család május elején Megyaszó külterületén. Varga Rudolf, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense megkeresésünkre azt közölte, hogy azért szüntették meg az eljárást, mert nem tudták megállapítani, hogy történt-e bűncselekmény.

Brutálisan bántalmazták a 2020-as év madarát. Összetörték és kidobták egy zsákban a fiókáival. Visszaértünk a zsákban kidobott bagolycsaláddal.Ha úgy gondolja, hogy 500 Forinttal támogatni szeretné a kis betegeink mentését, ellátását és gyógyítását akkor vagy egy hívással vagy sms-el Ön is megteheti. Hívja a 13600-at és üsse be a 50-es kódot vagy SMS küldésekor 13600 a címzett, az sms szöveg pedig 50Minden beérkezett adományt a Mentőállomás fenntartására és a beteg állatok gyógyítására fordítunk.EGY HÍVÁS IS ÉLETEKET MENTHET…Vagy adomány bankszámlaszmunkra:Kedvezményezett:Mályi Természetvédelmi EgyesületBankszámlaszámunk:ERSTE BANK H. Zrt. 11600006-00000000-63004951Hálásan köszönjük.

Közzétette: Madármentő Állomás Mályi – Bird Rescue – 2020. május 6., szerda

Mint arról korábban beszámoltunk valaki vagy valakik több helyen is eltörték egy tojónak a szárnyait, majd kidobták a fiókáival együtt. A szerencsétlenül járt madarat megműtötték a Hortobágyi Madárkórházban, azóta a Mályi Madármentő Állomáson lábadozik. Jó hír, hogy a tojó szépen gyógyul, és a fiókák is szépen nőnek.

Rossz hír viszont, hogy amikor újra megpróbálták egy helyre helyezni a kicsiket a tojóval, akkor azok elkezdték terrorizálni az anyjukat. Ennek valószínűleg az az oka, hogy a fiókák már nem tudják, hogy ő az anyjuk, és a tojó sem ismeri fel a rengeteget nőtt fiókáit a külön töltött gyötrelmes időszak után.

<3 A megyaszói füles fiókák és az anyucibagoly! <3Voltak már együtt, de terrorizálták az anyjukat. Már nem tudják a fiókák, hogy ő az anyjuk és az anya se, hogy az ő fiókái. Idegeskedés volt úgyhogy szétszedtük őket. Mindhárom kicsi már szépen repül. Az anyucibagoly kicsiket repked, de a szegek miatt korlátozott még a mozgása. Mind a négyen jól vannak és üdvözletüket küldik mindenkinek. A kicsik több füles fiókával töltik a napjukat, egész nap repkednek és nyikorognak. Sokat esznek és már szép nagy kisbaglyok lettek. Szemmel látható a különbség. <3 :)Ha úgy gondolja, hogy 500 Forinttal támogatni szeretné a kis betegeink mentését, ellátását és gyógyítását akkor vagy egy hívással vagy sms-el Ön is megteheti. Hívja a 13600-at és üsse be a 50-es kódot vagy SMS küldésekor 13600 a címzett, az sms szöveg pedig 50Minden beérkezett adományt a Mentőállomás fenntartására és a beteg állatok gyógyítására fordítunk.EGY HÍVÁS IS ÉLETEKET MENTHET…Hálásan köszönjük.

Közzétette: Madármentő Állomás Mályi – Bird Rescue – 2020. június 20., szombat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik