Belföld

Főnökét gyújtotta fel és ásta el a tatabányai gyilkos

A Tatabányai Járásbíróság letartóztatta azt a 33 éves férfit, aki április közepén megölte, meggyújtotta, majd elásta az ismerősét egy tanyán.

Mostanra kiderültek a horrorisztikus gyilkosság részletei. H. Imre alkalmi munkásként dolgozott a férfinél. Az ominózus este összeszólalkoztak, majd a férfi több alkalommal is fejbe ütötte a főnökét, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Ezt követően a gyanúsított a gépkocsi-utánfutóján lévő szemét közé helyezte az áldozata holttestét, és azt a munkaadója tatai tanyájára szállította. Ott betette a szemétégetésre használt gödörbe a szeméttel együtt, majd gázolajjal lelocsolta és meggyújtotta.

A férfit nem először vonják felelősségre erőszakos bűncselekmény miatt. Korábban védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértése, különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés és aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése és lopás miatt kellett intézkedni vele szemben. H. Imre beismerte mostani tettét a kihallgatása során.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványával és szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítási eljárás és a tanúk befolyásolásának veszélye miatt elrendelte a férfi letartóztatását.

Frissítünk!

A Tatabányai Törvényszék tájékoztatása szerint a főnöke ingatlanaiban fizikai munkát végző férfi H. Imre még egy kis házat is bérelt a későbbi áldozatától, amelyben a családjával él. Lebukása előtt pedig üzeneteket küldött az áldozat telefonjáról magának és más személyeknek. Később azonban ezt a telefont is elégette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik