Belföld koronavírus

Gyurcsány Ferenc: Ne játsszunk emberi életekkel!

A kormány koronavírussal kapcsolatos intézkedéseit bíráló rövid videóüzenetet tett közzé Facebook-oldalán a Demokratikus Koalíció elnöke.

Magyarország szomszédai és az Amerikai Egyesült Államok folyamatosan léptetik életbe a különféle intézkedéseket a koronavírus terjedésének meggátolására: határokat zárnak le, karanténba helyezik a fertőzött területekről érkezőket, tömegrendezvényeket korlátoznak. Hazánkban azonban nem történik semmi, fejti ki ma reggeli bejegyzésében a Demokratikus Koalíció elnöke.

Az Operatív Törzs téblábol, össze-vissza beszél

– fogalmaz A kormány ne játsszon az emberek életével! című videójában a volt kormányfő. Hozzáteszi: pártja az elmúlt hetekben 29 javaslatot terjesztett be a kabinetnek megfontolásra; majd felszólítja Orbán Viktort, a kormányt és az Operatív Törzset, hogy felelős vezető módjára viselkedjenek úgy, mintha számítana nekik, mi történik a magyar emberekkel.

A kormány ne játsszon az emberek életével!

A koronavírus itt van a nyakunkon. Minden perc számít. Itt az ideje, hogy a kormány végre összeszedje magát és tegye a dolgát, mert az emberek élete nem játék!

Közzétette: Gyurcsány Ferenc – 2020. március 11., szerda

Ne játsszunk a tűzzel! Cselekedjenek! Ezt kérjük tőlük

– zárja videóüzenetét a politikus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik