Belföld

Hajánál fogva vonszolta, évekig verte és alázta élettársát a kisgyerekei előtt egy tatai férfi

Vádat emelt a Tatai Járási Ügyészség azzal a többszörös visszaeső férfival szemben, aki rendszeresen bántalmazta és megalázta élettársát a közösen nevelt kiskorú gyermekek jelenlétében, akik emiatt érzelmileg sérültek.

Az élettársi kapcsolatban élő férfi és nő közösen neveltek két kiskorú gyermeket a bicskei, tatabányai, majd tatai otthonukban. A férfi 2015 május 04-én, vitájuk során pofon ütötte párját az egyik gyerek előtt, a haját megcibálta. A nő ekkor elköltözött a férfitól, azonban később megbocsátott neki, és fél évvel később ismét összeköltöztek. A férfi a következő év tavaszától számos esetben belekötött a nőbe, őt trágár módon szidalmazta, anyai mivoltában megalázta, több ízben bántalmazta nem csak szóban, hanem úgy, hogy őt pofon ütötte, a haját tépte, leköpte.

A férfi a lakás hálószobájában az egyik gyermek jelenlétében  élettársa fejét az ágy szélébe verte, majd a földre került nő mellkasára térdelt, ezután a nyakára tette a lábát. Az asszony 2017 februárjában közölte a férfival, hogy el fog költözni tőle, mire a férfi olyannyira indulatba jött, hogy a nő fejét a padlóba verte, majd őt a hajánál fogva végigvonszolta az előszobán.

A férfi ezután 2018 tavaszán és 2018. június 13-án is bántalmazta élettársát, ezeknek a két kiskorú gyermek tanúi voltak. Ettől kezdve a férfi napi szinten veszekedett élettársával, szidalmazta, sértegette, trágár kifejezésekkel illette, valamint többször megjelent a nő munkahelyén, ahol vele durván beszélt, itt egy ízben a sértettet ráncigálta és úgy szidalmazta.

A két gyermek 2016 márciusától 2018 június közepéig  legalább ötvenszer volt szem- és fültanúja a vádlott bántalmazó magatartásának, ebből legalább tíz olyan eset volt, amikor látták, hogy a férfi fizikailag bántalmazza az anyjukat, amely események miatt a két gyermek érzelmileg sérült.

A nő 2018 június 15-én rendőri intézkedést kért, ezen a napon a férfi véglegesen elköltözött az addig közös lakásból, azonban még azon a napon visszament oda, és ellopta az asszony 129 ezer forint értékű televízióját, tabletjét, hangfalát.

Az ügyészség fegyházat kért a többszörösen büntetett előéletű férfire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik