Belföld

Horogkeresztet fújtak a Mi Hazánk elnökére, a rendőrség eljárást indított

Horogkeresztet fújt egy magánszemély a Mi Hazánk, József körúti központi irodáján lévő, Toroczkai László- és Dúró Dóra fotóra. Az esetről a szélsőséges párt a Facebook-on tett közzé felvételt.

Sokadik alkalommal rongálták meg az irodánkat, most azonban Dócs Dávid alelnökünk elkapta a tettest és átadta a rendőröknek. Az elkövetőt előállították, a büntetőeljárás megindult

– írták.

Sokadik alkalommal rongálták meg az irodánkat, most azonban Dócs Dávid alelnökünk elkapta a tettest és átadta a rendőröknek. Az elkövetőt előállították, a büntetőeljárás megindult.

Közzétette: Mi Hazánk Mozgalom – 2020. február 8., szombat

Ezzel kapcsolatban a BRFK azt írta a 24.hu-nak: az esettel kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitánysága rongálás vétség, valamint 3 rendbeli önkényuralmi jelkép használata vétség gyanúja miatt indított eljárást. Az ügyben egy főt gyanúsítottként hallgattak ki, aki a cselekmény elkövetését beismerte és az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

A múlt héten írtuk meg, hogy a Mi Hazánkban a korábban náciszimpátiájuk miatt hátrébb vont fiatalok, újra pozícióba kerültek.

Pozíciót kaptak azok a nácibarát tagok a Mi Hazánkban, akik nemrég még vállalhatatlanok voltak
Toroczkai László pártja az újnyilas múlt és egy karlendítős fotó miatt szankciókat hirdetett, ám mára csendben rehabilitálta a kínossá vált tagokat.    

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik