Belföld

Újra akcióba lendült a Wittinghoff Tamást támadó kamuszervezet

A Megalázott Nők Védegylete néven ismert nem létező szervezet most iskolák vezetését, szülői munkaközösségeket és a diákönkormányzatokat szólította fel arra, hogy azonnali ellenállást szervezzenek Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester ellen, írja a 168 Óra.

Mint ismeretes, a Megalázott Nők Védegylete aláírása szerepelt azokon a szórólapokon, amiket budaörsi postaládákba dobtak be szeptember végén, és amiken egy titokban rögzített szexvideó linkje szerepelt.

A lap szerkesztőségéhez Körlevél! címmel eljuttatott levélben a szervezet azt írta, hogy Budaörs jelenlegi polgármestere nem éltó arra, hogy betöltse pozícióját és ellássa feladatát.

A levélben azt írják:

Hiába vállalta fel tetteit, azok sajnos következmények nélkül maradtak. A választások eredményeként a főváros és tágabb környezete az ellenzéki pártok irányítása alá került. Félő, hamarosan beváltják azon ígéretüket, melyet évek óta hangoztatnak, hogy menekültek ezereit (sic!) telepítik le a fővárosban és a környező településeken. Ezt nem engedhetjük meg. Budaörs polgármestere pontosan olyan viselkedést tanúsított, mely elsősorban a muzulmán országokban hagyomány. Ezt meg kell akadályozni! Gyermekeink, lányaink jövője a tét.

A Megalázott Nők Védegylete azt is közölte, hogy vannak kompromittáló bizonyítékaik több ellenzéki polgármesterről, „amiket a választásokra való tekintettel eddig nem hoztunk nyilvánosságra”, de ígéreteik szerint hamarosan felfedik kilétüket és bizonyítékaikat.

A lap úgy tudja, a levelet megkapta egy budaörsi, gödöllői és váci iskola is. A polgármester a 168 Órától értesült a körlevélről, és hangsúlyozta, hogy egy nem létező szervezetről van szó.

Kiemelt kép: Mohos Márton / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik